Tanssipaikkojen tulevaisuus seminaari

IMG_0913 (2)

Suomen Huvijärjestäjien Keskusliitto (SHK) järjesti viikonvaihteessa 2.-3.4.2016 onnistuneen 2-päiväisen “Tanssipaikkojen tulevaisuus” -seminaarin Hotelli Keurusselällä. Paikalla oli lähes 60 tanssitoiminnasta kiinnostunutta henkilöä. Peräti 33 eri tanssipaikkaa oli edustettuna, tosin parilla tanssinjärjestäjällä on useampikin tanssilava pyöritettävänä. Suurimmista ohjelmatoimistoista oli edustus Auraviihteestä (Tommi Seikola), Gramofonista (Arto Nuotio) ja MagnumLivestä (Juse Venäläinen). Artisteista oman värikkään panoksensa seminaariin toivat; Isto Hiltunen, Jonna Ortju, Johanna Pakonen, Kyösti Mäkimattila ja Tommi Soidinmäki.
Seminaari saanee jatkoa viimeistään vuoden kuluttua ja toivottavasti saamme silloin enemmän mediaakin paikalle, kuin nyt (Radio Jyväskylä, SuomiViihde-lehti ja Keskisuomalainen).
Kiitos kaikille nyt mukana olleille ja erityiskiitos Sadulle & Manulle hienoista ja toimivista puitteista, joita Keurusselkä tarjosi!
Kuvat: Eve&Reijo.

DSC_0937 (3)

IMG_0901 (2)

IMG_0930 (2)

 

This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink.